Over Ons

Administratie­kantoor Jilesen

Administratiekantoor Jilesen is op 1 mei 2002 opgericht door eigenaar/ondernemer Rick Jilesen. Na jarenlange ervaring op kleine regionale (o.a. KME/Advies, Robben & Konings) en grote (PWC) accountantskantoren heeft Rick Jilesen de stap genomen om voor zichzelf te beginnen.

Het opzetten en het voeren van de financiële administratie behoort voor ondernemers tot hun wettelijke plicht. Winsten en verliezen moeten immers blijken uit een deugdelijk gevoerde administratie. Máár, een goede administratie biedt veel meer. Wanneer de cijfers op orde zijn, is het een uitstekend middel voor het verkrijgen van de noodzakelijke managementinformatie. Inzicht hebben in uw omzet, de inkoop en de kosten, maar ook het betalingsgedrag van uw klanten worden zichtbaar vanuit uw administratie. Kortom: met de juiste cijfers kan elke onderneming een goede koers varen. En, waar nodig kan de koers gewijzigd worden om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Wij kunnen samen met u een goede administratie opzetten. Wij verwerken en/of controleren uw administratie en zorgen voor duidelijke rapportages. Dat hoeft niet alleen de jaarrekening te zijn. Wij vinden het voor veel ondernemingen raadzaam om per kwartaal te rapporteren over de voortgang van de onderneming. Het hoe en wanneer beslist u als ondernemer zelf. Een goede sparringpartner, met verstand van zaken, is voor veel ondernemers een uitstekende ondersteuning bij het maken van juiste bedrijfsmatige (en privé) keuzes.

contact